keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Päänavaus

Hello world!

Niinhän taisi aikoinaan Applen wanha uutuuskone ruudullensa kirjoittaa muinaisessa julkistamistilaisuudessa. Ihan niin merkittäviä tapahtumia en tässä käsittele, kunhan ensi alkuun esittäydyn: olen Antti, neljättä vuosikymmentä touhottava kolmen lapsen isä. Leivon ja kokkailen hyvin mielelläni kaikenlaista laidasta laitaan ja teemoja vailla aina kun työ- ja perhekiireiltä ehdin. Blogin aloittamisen ajatus on itänyt jo jonkin aikaa, mutta sirkkalehdille se taisi nousta vasta viime syksyn mittaan. Ja nyt alkaa ensimmäiset nuput aueta, kenties. Käytetään nyt metafora loppuun asti kun on kerta aloitettu. Kuvapuoli hoituu ainakin toistaiseksi Canonin pokkarilla ja kännyköillä, joten kuvausteknistä hifistelyä on turha täältä hakea.

Viimeisimmät tekeleet on väkerrettiin vaimon kanssa viime viikonloppuna vietetyille kuopuksemme 2-vuotissynttäreille:

 Vadelmalla marmoroitu juustokakku, perustäyskäri (ensimmäinen kertani niin kakun kuin sokerimassankin kanssa), murhamuffinsit (vaikka cupcakeja ovatkin), lohikupoli (Kinuskikissan kirjasta), tomaatti-vuohenjuustopiiras sekä kolmioleipiä. Nämä viimeiset tehtiin lauantaisille lastenkutsuille nirsouskohtausten varalta, että saavat muksut edes jotain vähän vähemmän sokerista sisäänsä; täytteinä leivissä oli hyvin miedosti chilinen tonnikalamajoneesi sekä palvikinkku-remoulade.

Tarkoitus olisi lähipäivinä vähän tarkemmin paneutua ainakin muutamiin yllä esiteltyihin leipomuksiin. Katsotaan sitten miten lähtee kirjoittelu ja päivittely luistamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti